TVD

Over de vereniging

Dordrecht is een ware (water)sportstad. Het is dan ook niet verbazingwekkend, dat er een triathlonvereniging in Dordrecht zit. Triathlonvereniging Dordrecht organiseert wekelijks trainingen om je voor te bereiden op een triathlon. Hier krijg je de mogelijkheid om onder deskundige leiding te sporten.

Triathlon – een intense (water)sport

Voor de echte sport junkies onder jullie, is triathlon de ultieme sport! Een triathlon bestaat uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Triathlons zijn geschikt voor iedereen, alhoewel de sport het imago heeft, dat het alleen maar voor de sterkste en beste sportievelingen is. Er zijn verschillende lengtes triathlons en hierdoor zit er zeker een geschikte triathlon voor jou tussen!

TVD

Oefening baart kunst

Zoals bij elke sport, is het van belang om je goed voor te bereiden op jouw eerste triathlon. Je kunt niet zonder oefening meedoen aan een triathlon, want dat zou niet goed zijn voor jouw spieren. In de maanden vooraf aan jouw eerste triathlon is het daarom belangrijk om een goed trainingsschema op te stellen. Hierdoor kun je op een verantwoorde wijze deelnemen aan jouw eerste triathlon.

Voor meer informatie over triathlon in Dordrecht, klik hier.