Dajaks

Over de vereniging

De Dordtse Kajak- en Kanovereniging Dajaks is de perfecte club voor natuur- en watersportliefhebbers. Midden in Nationaal Park de Biesbosch ligt de glub, waar iedereen recreatieve kajak- en kanosport kan beoefenen.

Kanoën

Dordrecht is een waar paradijs voor mensen die van kanoën houden! In het Nationaal Park ‘De Biesbosch’ kun je heerlijk rustgevende en lange kanotochten maken. Dit is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergebied van Europa. Hierdoor zie je de mooiste planten, bomen, dieren en omgevingen. Een dagje kanoën in dit park is een avontuur dat je nooit meer zal vergeten!

Leren kanoën

Om te kunnen kanoën, heb je geen diploma nodig. Kinderen mogen echter alleen maar kanoën in de begeleiding van een persoon die 18 jaar of ouder is. Hier wordt aangeraden om een zwemvest te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier plezier op het water kunt beleven.

Kano Dordrecht

Kano huren in Dordrecht

Wil je eropuit en een kano huren in Dordrecht? Dat kan! Dajaks en Nationaal Park De Biesbosch biedt bezoekers de mogelijkheid om een kano of bootje te huren. Hier krijg je ook een vaarkaart mee die je inzicht geeft in de plekjes waar je mag aanleggen voor een picknick of een wandeling. Van 1 april t/m 31 oktober kun je hier een bootje of kano huren. Kijk op de website van Nationaal Park De Biesbosch of Dajaks voor meer informatie.