Let Us Train You

Over Let us train you

Let us train you is een organisatie die zich focust op het geven van trainingen rondom veiligheid. Ze geven diverse cursussen en opleidingen, waar een persoonlijke en creatieve aanpak centraal staan. Onder andere geven ze de cursus Auto te water. Hiermee heeft deze partner reeds aan diverse evenementen en projecten van AquActief bijgedragen.

Stichting Auto te Water

Wat zou jij doen als je met je auto te water raakt? In 1998 heeft Let us Train you zichzelf deze vraag ook gesteld en is er een nieuw concept bedacht, de cursus Auto te Water. Ze zijn in de beginjaren gestart met een dummy auto maar inmiddels zijn de technieken van auto’s veel veranderd. In de afgelopen (bijná) 20 jaar is de cursus verder door ontwikkeld in zowel de theorie als de praktijk. Doen de elektrische ramen het nog wel als ik in het water terecht kom? Hoe werkt het met de gordel?
Met twee auto’s, de dummy auto, IJsongeval, de theorie en EHBO bij een drenkeling bieden ze een doelgerichte, leerzame én gezellige cursus Auto te Water aan.

Ze laten je niet zomaar te water gaan. Ze bouwen dit stapsgewijs op en de gehele cursus zal plaatsvinden onder toezicht van ervaren duikers en instructeurs vanuit Let us Train You. Veiligheid voorop! En als afsluiting ‘met een lach op je gezicht een erkend diploma in je zak’. Dat is nu juist wat ze met Auto te Water willen bereiken. Een training op maat gemaakt naar de wensen van de klant en dat zo brengen dat alle deelnemers op een positieve manier hun grenzen verlegd hebben. Een training moet leuk en leerzaam zijn!