Board Academy

Board academy biedt jong en oud de mogelijkheid om een leuke dag op het water te kunnen ervaren. Ze bieden activiteiten zoals wakeboarden, stand up paddling en watersport evenementen aan. Deze partner heeft tijdens diverse evenementen van AquActief een belangrijke bijdrage geleverd in de vorm van een Sup kliniek en diverse demonstraties.

Wakeboarden

Wakeboarden is een dynamische sport waar de wakeboarder aan een lijn door een boot of kabelbaan over het water wordt getrokken. Voor de echte adrenaline junkie is dit de perfecte sport! Ontwikkel jouw techniek en geniet van het water op een energieke manier.

Wakeboarden in Dordrecht

Bij de Board Academy Dordrecht kun je leren wakeboarden en deelnemen aan leuke evenementen voor wakeboarders. De wakeboardlessen van deze vereniging zijn geschikt voor iedereen en worden door ervaren instructeurs gegeven. In de zomer is dit een enorm populaire sport in de omgeving Dordrecht en daarom wordt het ook aangeraden om vooraf te reserveren. Kijk op de website van Board Academy voor meer informatie over wakeboarden in Dordrecht.

Suppen

Suppen is de afkorting voor Stand up Paddling (SUP). Dit is een enorm populaire watersport en is in de laatste jaren steeds meer gegroeid in Nederland. Op een rustgevende manier kun je op jouw supboard de wereld vanuit het water verkennen. Heerlijk, toch?

Leer suppen

Wil je leren suppen? Dat kan in Dordrecht bij de Board Academy! Tijdens een Sup Clinic leer je de basistechnieken en hoe je op het supboard de balans moet houden. Dit is een geweldige activiteit om met een groep te doen! Kijk op de website van de Board Academy voor meer informatie over suppen in Dordrecht.