AquActiviteiten

AquActiviteiten

AquActiviteiten zijn wateractiviteiten die in, op of rond het water in Dordrecht plaatsvinden. De waterverenigingen organiseren deze activiteiten gezamenlijk en creëren op deze wijze een uniek aanbod in de regio. AquActief en de waterverenigingen organiseren de volgende activiteiten:

AquaGames Dordrecht

Sportboulevard Dordrecht en AquActief organiseren de AquaGames! Dit is een spetterende middag/avond vol waterplezier! Iedereen vanaf 10 jaar en met een zwemdiploma A mag zich inschrijven en deelnemen aan diverse activiteiten. Zo wordt er onder andere onderwaterhockey of waterpolo gespeeld, maar kun je ook wakzwemmen, op de waterstormbaan, foto’s maken onder water en ongevallen in het water oplossen. Hier een sfeerimpressie van de AquaGames:

AquaOutdoor

AquaOutdoor is een dag vol wal- en wateractiviteiten, georganiseerd door AquActief en de Dordtse watersportverenigingen. Mensen van alle leeftijden kunnen hier de plezier van het water ontdekken. Activiteiten zoals kanoën en roeien, boeiwerpen en poppen binnenhalen vanuit het water en een groot springkussen zorgen voor veel plezier.

Zwemmaatje

Zwemmaatje gezocht? Het leren zwemmen is veel leuker als je dit met iemand kunt doen die er al heel goed in is. Daarom heeft AquActief het concept ‘Zwemmaatje’ bedacht. Hier kunnen mensen die willen leren zwemmen in contact komen met een ervaren zwemmer. Daarnaast kunnen ook mensen die al kunnen zwemmen op zoek gaan naar een zwemmaatje. Samen kunnen jullie trainen om jullie (zwem)doelen te bereiken!

ZwemAPK

Net als een auto, moet je ook jouw zwemvaardigheden onderhouden. Daarom heeft AquActief het concept ZwemAPK bedacht. Test jouw skills tijdens een spannende en dynamische zwemtest. Iedereen die kan zwemmen of denkt te kunnen zwemmen kan hieraan meedoen.

Drijf-inDordt

Stel je voor je kijkt de bekende klassieker ‘Jaws’, terwijl je in een klein bootje op het water drijft. Onder je is alleen maar water en wie weet wat er nog allemaal in de dieptes rondzwemt? Met dit spectaculaire concept is een adrenalinekick gegarandeerd!